VÄLKOMMEN TILL HEDEMORA TRÄNINGSVERK.

Hedemora Träningsverk är en förening där vi använder motion som ett verktyg för hälsa och glädje. Våra medlemmar är i olika åldrar och vi erbjuder ett varierat utbud av olika träningsformer.

Alla är välkomna till vår förening och vi uppmuntrar våra medlemmar att anpassa träningen till den nivå som passar och som känns bra och utvecklande.

Våra ledare är kunniga och engagerade. Fråga gärna om vår verksamhet, vi är tacksamma om du kommer med synpunkter och lämna gärna förslag på pass som du saknar.

Vi erbjuder verksamhet alla veckans dagar. Ändringar kan ske med kort varsel, ex. sjukdom, så snart som vi får kännedom om förändringar så strävar vi alltid att lägga ut ändringar på vår hemsida.
Hemsidans adress är www5.idrottenoneline.se/GFHedemoraTräningsverkGymnastik

Spinningen sker i vår spinning lokal med adress Verkstadsgatan 31 ( se kartan på hemsidan)

En stor del av vår verksamhet sker i Vasahallen men också i Stureskolan och Smedby gymnastiksal. Spinning kan bokas i förväg för att du ska vara säker på att det ska finnas en ledig cykel. Övriga pass är det bara att komma till, viss begränsning kan vara till push.

Barnverksamheten ligger i Stureskolans gymnastiksal, tisdagar och söndagar.

Hedemora Träningsverk erbjuder elever som går på högstadiet i Hedemora, Olympicaskolans högstadium samt Martin Kock rabatterade träningskort.

Föreningen kommer också att i samarbete med Södra Dalarnas sparbank erbjuda gratis prova på pass för ungdomar i kommunen som väljer att ta avstånd för droger.

Kom ihåg att alltid visa ditt medlemskort när du ska gå på en aktivitet hos oss.

Kontakt i föreningen:

Christina Lindberg/ordförande 073 – 61448 78

Uppdaterad: 2017-05-19 06:34

Sommarträning:

insta

Boka spinning: 076-147 42 71
Eller via webben:här

Kartlänk spinninglokalen här

swish

Betala till oss via Swish:

Tack till följande företag som sponsrat oss till Activo:

dat