Historia/Bakgrund:
Föreningen startade 1976 under namnet Hedemora Korpens Gymnastikförening . Verksamhetsåret 1978-79 hade vi 518 medlemmar det fanns 12 ledare och 15 grupper att välja på. Vi var från början med i två huvudorganisationer, Korpen och Svenska Gymnastikförbundet. År 1998 beslöt årsmötet att föreningen skulle lämna Korpen och då blev ett namnbyte aktuellt och det beslutades att anta namnet Hedemora Träningsverk GF.

Under åren som gått har vi förutom våra gympa- och övriga träningsgrupper anordnat ett 10-tal Gymparesor dessa har varit väldigt uppskattade av både gymnaster och ledare.

Under åren som gått har vi alltid varit i hugget när det gäller nya trender inom träning,  t.ex. gjorde föreningen 1997 en storsatsning och investerade i spinningcyklar och spinningutbildningar till ett 10-tal ledare. I starten var intresset överväldigande och vi körde vissa veckor 25 – 30 pass.  Vi hyrde ursprungligen lokal i källaren på Vasahallen men har nu utökat antalet cyklar och skaffat en större lokal på Verkstadsgatan i Hedemora. Nu har vi även lagt till Activo till passen.

Nu, har Hedemora Träningsverk GF 30-tal  ledare och över 30 träningstillfällen som finns att tillgå varje vecka.

Vi vill sprida glädje, säker träning med välutbildare instruktörer till människor i alla åldrar. Utbudet är varierat så att alla ska hitta en motionsform som passar

Uppdaterad: 02 SEP 2014 12:51
Skribent: Terece Sjöqvist

Höst 2018:

insta

Boka spinning:
via webben:här

Kartlänk spinninglokalen här

swish

Betala till oss via Swish:

Träningskort finns att köpa på:

Åsgatan 60, Hedemora