Hoppa till sidans innehåll

Ledarpresentation Christina

25 MAJ 2015 06:00
Här följer några rader om våra ledare, denna vecka Christina
  • Skapad: 25 MAJ 2015 06:00

Mitt namn: Jag heter Christina Lindberg, ledare och ordförande i föreningen sedan många år, flera år som ledare än ordförande. Vår förra ordförande Helena Nygren hade byggt upp en förening med  många medlemmar, att bli ordförande i Hedemora Träningsverk var som att komma till ett dukat smörgåsbord.   Min målsättning som ordförande har bl a varit att tillsammans med ledarna/styrelsen fortsätta utveckla föreningen.  Föreningen har många ledare,  (32 ) ca 35 klasser i veckan, en  förhoppning är att alla deltagare ska hitta en eller flera klasser att delta i under veckan. Föreningens dröm är fortfarande att hitta en egen lokal, även om vi samarbetar bra med kommunen och andra föreningar när det gäller gymnasksalarna så är det ändå en dröm.

Mina pass: Jag leder boxpass tillsammans med Marie, Magnus och Ali. Har egen spinningklasss (after work) samt delar pass med andra spinningledare.  Delar hitpass med Magnus och Ali. Box-aerobic startade jag och Pia 1996 så snart firar vi 20-årsjubileum, boxen har naturligtvis utvecklats under åren men jag tycker att det fortfarande är blande de roligaste.

Motion: För mig är motion en livsstil, ett sätt att leva. Daglig motion om det är ett pass eller promenad i naturen är lika viktigt för mitt mående. Intresse för motion väcktes tidigt jag började åka skidor och tävla som 6-åring.  Friidrotten kom några år senare. Jag känner stor tacksamhet till mina föräldrar och framförallt till min pappa som alltid fanns med vid alla tävlingar både på skidor och friidrott. Jag är stolt över att mitt skolrekord i längdhopp i åk 5 fortfarande håller. 

Fritid: Min fritid är mycket  Hedemora Träningsverk, Attention Dalarna, naturligtvis min familj som består av en dotter och barnbarn (min dotter bor sedan 18 år i Belgien) syskon och vänner. Just nu tränar jag för att tillsammans med en svägerska cykla "tjejvättern" jag gillar att läsa, se på film, lagar gärna god mat. Attention Dalarna är en förening som arbetar för att stödja och hjälpa människor med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, dvs bla diagnoser som adh och autism.  Vi har en skola som ska gälla för alla barn men våra barn med dessa funktionsnedsätningar får sällan den hjälp de behöver, inte alltid pgr av att det saknas resurser utan att det fortfarande finns för lite kunskap i både skola och arbetsplatser. Jag läser gärna Kay Pollacks böcker " Att växa genom möten, Att välja glädje. Han är en klok person som får mig att tänka, vad är det som är viktigt i livet...Finns tid över så gillar jag att bara vara.

Motto: Jag har något att lära mig av varje möte med en annan männska. 
                     /Christina

Skribent: Terece Sjöqvist

Boka spinning:här
Kartlänk spinninglokalen här

 

 

 

insta

 

swish

123 225 5560 Träningskort finns att köpa på:

Åsgatan 74, Hedemora

 

 

 

 
Postadress:
GF Hedemora Träningsverk - Gymnastik
Danielsson Ingrid, Danskvägen 9
77636 Hedemora

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: feliciaaaa1@hotmail....

Se all info