Hoppa till sidans innehåll

Företag - Spin of Hope

02 MAR 2015 06:32
Brev/info till företagare Spin of Hope
  • Uppdaterad: 30 AUG 2018 06:33

Hej

Hedemora Träningsverk deltar i en stor insamling för barncancerfonden, vilket sker över hela Sverige. Föreningar, gym, företag/kommuner/landsting och enskilda personer deltar på olika sätt.

 

Arrangörerna är Spin och hope i samarbete med Vätterrundan som skänker en del av sina intäkter till barncancerfonden. De insamlade medlen används till bl a forskning för att utrota barncancern.

 

Målsättningen är att slå rekordet från 2014 på 3 miljoner, vår målsättning är att samla in 25 000 kr, vi hoppas att ni vill hjälpa oss att nå vårt mål.

Ni kan stötta oss genom att delta i våra event lördag 28 mars eller lägga ett bidrag i gåvokorgen på Spin of hope, genom att klicka på Hedemora Träningsverk.

 

Våra aktiviteter under dagen blir både spinning och olika motionsklasser, man behöver inte vara vana spinnare eller motionär för att kunna delta.

För att delta i spinningen bildar man ett lag som består av mellan 1-12 personer, spinningen sker i vår lokal på Verkstadsgatan 31 i Hedemora.

Passen startar kl 7.00 och målgången är 19.00, det är byte av ledare och tema mellan varje timme. Målsättningen är att cykeln ska rulla under alla 12 timmarna.

 

Ni anmäler ert/era lag genom att gå in på hemsidan för Spin of hope, klicka på anmälan och Hedemora Träningsverk, följ instruktionerna. Kostnad för ett lag om du väljer bascykel är 1 500kr, vill du stötta barncancerfonden lite extra väljer du en guldcykel och betalar 3 000 kr.

Deltagarna i laget får en guldnål att fästa på sina träningströjor, företaget syns på Spin of hopes hemsida. Vi vill att laget även anmäler sig till oss genom att skicka ett mejl till This is a mailto link föreningen har möjlighet att ta emot 20 lag.

 

Föreningen erbjuder också olika klasser under dagen, morgonyoga i Västerby kl 9.00, övriga pass i Vasahallen mellan 13.00 -16.00, se annons vilka pass som erbjuds.

Kostnaden är 40 kr/pass och behållningen går oavkortat till barncancerfonden.

Även här kan du sponsra dina medarbetare.

 

Tänk på att vi kan inte göra allt, men vi kan bidra med något.

 

2015-03-01

Hedemora Träningsverk

spin of hope

Boka spinning:här
Kartlänk spinninglokalen här

 

 

 

insta

 

swish

123 225 5560 Träningskort finns att köpa på:

Åsgatan 74, Hedemora

 

 

 

 
Postadress:
GF Hedemora Träningsverk - Gymnastik
Danielsson Ingrid, Danskvägen 9
77636 Hedemora

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: feliciaaaa1@hotmail....

Se all info